(0)

Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla

Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla
Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Antra ir daugiau valandų - 10 Eur. Tik vandens čiuožykla 1 asm./15 min - 1,5 Eur.

Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 

Kitos patirtys
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Sausainių kepimo edukacija
Kepyklėlėje turėsite galimybę patys ruošti tešlą, formuoti sausainius, kepti ir ragauti. Šeimininkai Jums pasiūlys ekskursiją po parką, o taip pat supažindins su senais ar atkurtais namų apyvokos daiktais. Edukacijos metu sužinosite apie tradicinius lietuvių liaudies kepinius, medžio drožinius, skulptūras, jų paskirtį, vietą bei prasmę lietuvio gyvenime.
Skaityti
Pirtis ir kubilas
Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai