(0)

Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“

Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Kaina
5 - 20 €
Trukmė
2-4 val.
Kaimo turizmo sodyba „Mockynė“ (Šakių r.) vykdo begalę edukacinių programų ir kviečia pažinti kaimą!
1. Tai įvairių blynų arba pyrago kepimas ir ragavimas. Edukacijos metu pasakojama apie blynų rūšis, parodoma ir duodama prisiliesti prie gamybos, o paskui visi drauge ragauja ir diskutuoja.
2. Uogienės arba obuolienės virimas ant laužo. Sezoninė edukacija, kuomet yra produktų iš ko gaminti.
3. Arbatžolių ir prieskoninių žolelių edukacija, kurios metu supažindinama su augalais, papasakojama apie jų svarbą mūsų gyvenime.
4. Natūralios kosmetikos iš gamtos ir bičių produktų (šampūnai, muilai, aliejai) gaminimo edukacija.
5. Priepirčio ir pirties edukacijos. Supažindinama su senoviškomis priepirčio procedūromis, tradicijomis. Daromi masažai, įtrinimai žolėmis, vyniojimai, prausynos.
6. Floristikos edukacijos. Supažindinama su augalais, rišamos puokštės ir vantos. Esant poreikiui galima suorganizuoti pažintines ekskursijas pas augalus.
7. Meno terapinė edukacija - tapyba, arba molio keramika.
8. Medaus edukacijos.
 
Daugiau informacijos telefonu +37069999956.
Kitos patirtys
Baseinas
Apie vidaus baseiną daugiau informacijos ČIA Apie lauko baseiną daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Pirtis
Pirtis ant ežero kranto, dviejų patalpų - sauso garo (sauna) ir šlapio garo (rusiška). Priepirtis su vaizdu į ežerą. 
Skaityti
Baidarių nuoma Dzūkijos upėmis
Baidarių nuoma Baltosios Ančios bei Mara upėmis.
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (274)
Partneriai