(0)

Šakočio gaminimo programa

Šakočio gaminimo programa
Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma nuo gegužės mėn. iki spalio mėn.
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms.

Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį vadina užsieniečiai) ir įsitikinsite, kad šakotį iškepti nėra lengva.

Kitos patirtys
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Pirtis su pirtininko paslaugomis
Kiek atokiau, šalia tvenkinio, įrengta didžioji pirtis su dviem priepirčio zonomis bei dviem kambariais nakvynei antrame pastato aukšte puikiai tiks Jūsų organizuojamai šventei. Nepraleiskite progos pasimėgauti šios pirties procedūromis su profesionaliomis pirtininko paslaugomis, o mūsų virtuvės komanda pasirūpins maistu Jūsų šventėje. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Anticeliulitinė procedūra su CH 1, 2, 3 serumais ir įvyniojimu
  Šios procedūros dėka suskaldomas poodinis riebalinis audinys, išvalomi toksinai, reguliuojama žarnyno veikla, maitinami gilieji odos audiniai, skatina kraujo priplūdimą į audinius, gerina medžiagų apykaitą, spartina riebalų deginimo procesus (lipolizę), skatina kolageno ir elastino gamybą, lėtina odos senėjimo procesus, taip pat padeda sumažinti randus bei strijas. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta...
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai