(0)

Anticeliulitinis masažas

Anticeliulitinis masažas
Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
40 min.

 

Anticeliulitinis masažas – tai vienas iš efektyviausių būdų kovojant su celiulitu, taikomas probleminių vietų (šlaunų, sėdmenų, pilvo) poodiniam riebaliniam sluoksniui mažinti. Kaip ir kiekvienas masažas, masažas nuo celiulito turi ypatingus, tam tikrus judesius, kurie taikomi tik praktikuojant šią procedūrą. Šio masažo metu yra naudojami gilūs, ritmingi veiksmai, kurie padeda suaktyvinti kraujotaką, šalina toksinų sankaupas, pripildo ląsteles šviežiu deguonimi bei reikalingomis maisto medžiagomis. Išjudintas poodinis riebalinis sluoksnis, suaktyvinta limfotaka ir kraujotaka padeda geriau cirkuliuoti kūne esantiems skysčiams.

Anticeliulitinio masažo nauda: stiprinama imuninė sistema, pristabdomi senėjimo procesai, iš kūno šalinami toksinai, lygesnė ir stangresnė oda, greitėja medžiagų apykaita.

Procedūros kaina ir trukmė:

50 € / 40 min.

Užsakant 10 masažų kursą, vieno masažo kaina 40 €

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
Pirtininko paslaugos
Skaityti
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Medaus masažas
Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai