(0)

Baltiška pirtis

Kaina
Nuo 200 €
Trukmė
4 val.
Papildoma informacija
Pirties programą praves profesionalūs pirtininkai.

„Geriau vieną kartą išbandyti, negu šimtą kartų išgirsti”! – labiausiai tinkantis posakis šiai pramogai. Kviečiame vakarą praleisti Lietuviškoje pirtyje, dar kitaip vadinamoje – baltiška pirtimi.

Pirtininkai Greta ir Konradas sudaužys į šipulius visus mitus apie pirtį ir net didžiausius pirties nemėgėjus pavers šios procedūros aistruoliais. Vakaro metu suprasite, kiek daug gajų ir tikrai klaidingų teiginių pasakojama apie pirtį: kad ten reikia kentėti karštį, kad negalima atidaryti pirties durų, kad ten LABAI karšta, kad čia tiesiog prausiamasi ar švenčiama, ir dar daug kitų pirties įvaizdį gadinančių dalykų.
Smagu, kad keičiasi pirties kultūra ir atsiranda vis daugiau žmonių besidominčių ir atrandančių pirtį iš naujo. Tokią pirtį, kuri nepanaši į kančių kambarį, o atvirkščiai – atpalaiduojanti, kvapni, glostanti malonia šiluma, išlaisvinanti, atnaujinanti. Tiesiog, tai reikia išbandyti.
Papasakosime išlikusią istoriją apie lietuvišką garinės pirties tradiciją, pravesime ritualinę pirties programą, išmokinsime kaip reikia elgtis pirtyje, kad po pirties jaustumėtės labiau pažinę save, nusimetę įtampas, baimes ir stresus.

Pirtis nuomojama tik su mūsų vedama programa. Pirties, be programos ir mūsų pirtininko, - nenuomojame.

  • Ritualinės pirties kaina: 250EUR. Trukmė: 3-4 val. (iki 4 asmenų)
  • Papildomas asmuo 40EUR
Kitos patirtys
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Pliažo tinklinio aikštelė
Sodyboje „Karpynė“ įrengtos paplūdimio tinklinio aikštelės – puiki pramoga norint pasimėgauti saulės šiluma ir puikiu žaidimu. Gera draugų kompanija, karštas smėlis, azartas ir gamtos ramybė, nepaliks abejingo nei vieno. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Vandens dviračiai, valtys
Populiari kaimo turizmo pramoga – dviviečiai vandens dviračiai. Tai įdomus, malonus ir sveikas poilsis, kai norisi aktyviai ir naudingai praleisti laiką. Atvykę į sodybą "Šniūrai" galėsite išsinuomoti vandens dviračius. Ši pramoga ypač tiks poroms, čiia galima surengti romantišką pasiplaukiojimą po ežero salas. Taip pat sodyboje rasite keturvietes plastikines valtis su irklais. Jomis galėsite aplankyti gražiąsias ežero salas, galėsite žvejoti...
Skaityti
Klasikinis viso kūno masažas
Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita. Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai