(0)

Pirtis ir kubilas

Pirtis ir kubilas
Pirtis ir kubilas

Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.

Kitos patirtys
Etnografinis rūsys
Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 
Skaityti
Jodinėjimas žirgais
Kviečiame apsilankyti jojimo sporto klube „ŽEMAIČIAI“!
Skaityti
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Kalėdiniai renginiai
Ir tu gali išgirsti … Kaip šnara angelų sparnai.. Kaip kepa krosnyje meduoliai… Kaip atveria duris gerumas… Kaip tavęs laukia Kalėda… Vėjų fėja kviečia vaikus patirti tikrą Kalėdų Dvasią… Kaimo sodyboje – Vėjų fėjos vienkiemyje Pratkūnuose (Kaišiadorių raj.) Jūsų laukiaautentiška molio gryčia, kurioje savo rankytėmis kursime Kalėdų angelus, dekoruosime medinius žirgelius, siūsime išdykėlių kaukučių kojines*. Savo...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai