(0)

Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje

Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje

Mūsų patyrę vadovai organizuoja ir veda žygius pėsčiomis, storais dviračiais, baidarėmis ir irklėntimis.
Atgaukite jėgas, sustiprinkite sveikatą ir praskaidrinkite mintis savo galvoje. Dirbame ištisus metus Gražutės regioniniame ir Aukštaitijos nacionaliniame parkuose.

Facebook: https://www.facebook.com/litwild/

Instagram: https://www.instagram.com/lit_wild_travel/

Kitos patirtys
Ekstremalus plaukimas Žvelsa
Žvelsa – vakarų Lietuvos upė, kairysis Minijos intakas. Ilgis 38 km, baseino plotas 144 km².  Lapių apylinkėse Žvelsa teka išraiškingo reljefo, miškingomis vietovėmis, upės pakrantėse gausu atodangų bei piliakalnių. Rekreacinio poreikio naudojimui Žvelsos vingiai geriausiai pritaikyti ir įsisavinti ties Lapių kaimu, čia esančių privačių sodybų ir kultūros bei viešojo intereso teritorijose (D. Holliday sodyba, Lapių piliakalnis,...
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Edukacinė programa moksleiviams "Vaikų Velykėlės"
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai