(0)

Plaustų nuoma

Plaustų nuoma
Kaina
Nuo 50 €
Veiklos laikotarpis
gegužė-rugsėjis

Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos.

Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).

Kitos patirtys
Tradiciniai žemaitiško darželio augalai
Sodyboje surinkta ir auginama daug tradicinių Žemaitijos krašto augalų. Žinome, kad nuo seno, kiekviena sodyba puošėsi savo gėlių darželiu. Gėlės buvo auginamos dėl grožio, magiškų ir vaistinių savybių. Atvykę turėsite galimybę pamatyti ir sužinoti apie čia auginamus augalus, pamatyti sodybos augalų kolekciją. Išgirsite istorijų apie darželio tradicijas. Ragausime ūkyje pagamintų įvairių arbatų. Išbandysime savo intuiciją, gaminsime arbatas...
Skaityti
Basakojų takas
Survilų kaimo turizmo sodyboje atidarytas pirmasis Lietuvoje BASAKOJŲ TAKAS, kurį sudaro daugiau nei 10 skirtingų dangų. Šis takas Jums leis patirti visą netikėtų pojūčių gamą ir privers nusišypsoti ar suspigti iš netikėtumo kiekvieną nutolusį nuo gamtos šiuolaikinį žmogų. Gali būti, kad po pasivaikščiojimo BASAKOJŲ TAKU daugiau nebenorėsite apsiauti batų. Vos keliolikos minučių pasivaikščiojimas padės pajusti teigiamų emocijų ir energijos...
Skaityti
Baidarės Dzūkijos nacionaliniame parke
Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje  Graži kaimo turizmo sodyba " Dzūkijos uoga " organizuoja baidarių nuomą bei stilingą poisį miško sodyboje. Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje su sodybos nuoma nakvynei.  Vandens turizmo pramogas Dzūkijos nacionaliniame parke organizuojame  8-15 žmonių kolektyvams. Dėl informacijos kreipkitės:  info@dzukijosuoga.lt    +37069963565  Baidarės Ūla Merkiu ir Grūda Dzūkijoje....
Skaityti
Senosios lietuviškos virtuvės edukacinės programos
Siekiant išsaugoti lietuviškos virtuvės tradicijas mūsų šeima, savo sodyboje vykdom „Senosios lietuviškos virtuvės edukacines programas“. Programų tikslas priminti jaunimui apie mūsų kulinarinį paveldą, atskleisti mūsų šalies etninį išskirtinumą, jos kūrybiškumą.  Duonkepėje krosnyje kepame bulvines bandas ant kopūstų lapų, švilpikus, kūčiukus, mielinį močiutės pyragą. Edukacijų metu dalyviai patys juos...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai