(0)

Vyno degustacija

Vyno degustacija
Trukmė
1-3 val.
Veiklos laikotarpis
Ekskursijos vykdomos visus metus
Papildoma informacija
Ekskursijos vedamos lietuvių, anglų kalbomis

Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą.

Pažintinės ekskursijos metu turėsite išskirtinę galimybę apžiūrėti vyno gamybines patalpas ir susipažinti su vyno gamyba iš arčiau. Degustacijai bus pateikti visi vyninėje gaminami vynai ir jų deriniai su naminiu brandintu sūriu. Galėsite paragauti ir išsirinkti savo mėgstamiausią. Degustacijos metu bus pasakojamos vyno istorijos ir diskutuojama apie lietuvišką vyną.

Kitos patirtys
Pirtelė miško apsupty
Pirties namelis skirtas iki 8 žm. Į pirties kaina įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės paklodės kiekvienam.
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Kaimiško sūrio gimimas
Edukacinės programos ,,Kaimiško sūrio gimimas“ pasakojama sūrio atsiradimo istorija. Akcentuojami pagrindiniai lietuviško sūrio bruožai. Demonstruojama, kaip puode sutraukiama varškė, kaip slegiama spaustuvuose. Sūris gaminamas tik iš natūraliai rauginto karvės pieno. Beje, skaniausias pienas molinėse puodynėse. Pagal šį receptą pusiau saldus sūris Jurbarko krašte gaminamas labai seniai. Kol jis slegiasi, galėsite išbandyti savo...
Skaityti
Daugiau (274)
Partneriai