Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Šie kursai-seminarai-stovykla yra trumpa įžanga kaip pažinti, suprasti ir vystyti savo paslėptas fizines ir psichines galias. Tai svarbiausios žinios, gebėjimai ir jų taikymas praktikoje, kasdieniniame gyvenime.
Kiekvieną dieną vyksta teoriniai ir praktiniai gilesnio savęs pažinimo užsiėmimai. Pirtys, masažai, atsipalaidavimo, meditacijos, savo kūno ir sąmonės valdymo pratimai ir praktika.
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis.
CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ
Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...