(0)

Pažintinė medaus ir midaus degustacija

Pažintinė medaus ir midaus degustacija

Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.

Kitos patirtys
Ekskursijų/kelionių/žygių po Lietuvos gamtą organizavimas
Geologo kelionės kviečia keliautojus pažinti ne tik žmonijos, bet ir visos Žemės raidą bei istoriją, apimančią 4,6 milijardų metų! Per šį laiką įvyko daugybė pačių neįtikinamiausių gamtinių reiškinių, vėliau nulėmusių ir žmogaus gyvenimą, veiklą, kultūrą, kartais net psichologinę būseną ar socialines problemas. Tad Geologo kelionės organizuoja gamtines ekskursijas visoje Lietuvoje (ir ne tik), kuriose supažindina plačiąją visuomenę su geologijos mokslu, jo paskirtimi, gamtine...
Skaityti
Procedūra pigmentuotai veido odai
  Procedūra skirta pigmentuotai, raukšlėtai odai. Procedūros metu naudojama profesionali itališka WORLD OF BEAUTY kosmetika. Procedūrai specialiai parinktos kosmetikos ir masažo dėka oda sudrėkinama, įgauna jaunatviško švytėjimo, tampa šviesesnė bei sumažinama pigmentacija. Naudojamų produktų sudėtyje yra tokie ingredientai, kaip migdolų rūgštis, nuo kurios nesilupa oda, nėra odos pažeidimų ar kitų šalutinių poveikių. Migdolų...
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Žuvienės virimas
Keliaujant į Mažąją Lietuvą, sutiksite įdomių lankomų objektų ir žmonių. Vienas iš jų – Bronius Kalvaitis, kuris Jums išvirs tikros žuvienės ant laužo. Pirmiausia patogiai įsitaisę šalia jo stebėsite puodo dezinfekciją, tam tuščias puodas yra įkaitinamas ir perliejamas vandeniu. Tuomet jau pilamas švarus vanduo. Bronius pasakoja, kad ankščiau žuvienė buvo verdama tame vandenyje, kuriame pagauta žuvis. Laikai keičiasi, keičiasi ir papročiai....
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai