(0)

Žemaičių tradicijų puoselėjimas

Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vasarą nevyksta
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, anglų, rusų ir vokiečių kalbomis

Daugiau kaip 30 metų puoselėjanti žemaitiškų valgių gamybos tradicijas, sodybos šeimininkė Marija su dukra Jurgita pristato žemaitiškų valgių vakarienę turistinėms grupėms, draugų kompanijoms ir giminių susitikimams. Svečiai vaišinami iš molinių indų su mediniais šaukštais. Žemaičių tarme pristatomi valgiai, pasakojamos žemaičių gyvenimo ir valgymo tradicijos. Tai laikas, kai gera prisiliesti prie senųjų tradicijų...

Kitos patirtys
Edukacinė - sveikatingumo pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Pirtis su pirtininko paslaugomis
Kiek atokiau, šalia tvenkinio, įrengta didžioji pirtis su dviem priepirčio zonomis bei dviem kambariais nakvynei antrame pastato aukšte puikiai tiks Jūsų organizuojamai šventei. Nepraleiskite progos pasimėgauti šios pirties procedūromis su profesionaliomis pirtininko paslaugomis, o mūsų virtuvės komanda pasirūpins maistu Jūsų šventėje. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Edukacija "AR TOLI ITALIŠKA PICA NUO LIETUVIŠKO PAPLOČIO?"
Archajinėje virtuvėlėje susipažinsime su lietuviško papločio ir itališkos picos giminyste. Sužinosime, kaip senovėje valgė lietuviai ir ko čia išmoko keliaudami italai. Kartu patyrinėsime molinės krosnies istoriją, išsiaiškinsime, kokių įrankių reikia kepėjui ir kaip juos naudoti. Pasidžiaugę, kad tešla jau lipa per puodynės kraštus, raitosimės rankoves ir kartu kepsime gardutėlius senolių kvietinius papločius. Ragaudami minsime geros...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai