(0)

Pėdų masažas

Pėdų masažas
Kaina
Nuo 19 €
Trukmė
30 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Dažasvydis
Visus, mėgstančius aktyviai leisti laiką gamtoje, kviečiame išmėginti azartišką DAŽASVYDŽIO pramogą kaimo turizmo sodyboje "ŠARVILIS"!
Skaityti
Šeimų pirtis
Pirties programa  VAIKŲ PIRTIS  (iki 10 – 15 vaikų)   Tai žaisminga pirtis. Vaikai daug maudosi, susipažįsta su augalais, per savo pojūčius supranta, kokia miela pirtis yra iš tiesų. Šioje programoje padedant pirtininkui, vaikai viską daro patys.  3 – 4 užėjimai  į pirtį. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas....
Skaityti
Žemaitėja Baidarės virvytės upė
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba Maršrutas su žemėlapiais „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras Maršrutas su žemėlapiais   Žmonių kiekis: ...
Skaityti
Teatralizuotos šventės vaikams
Jūsų gimtadienių, krikštynų, išleistuvių šventes galime paversti stebuklingomis! Spalvingi pasakų personažai žais, šoks, dainuos su Jūsų svečiais, dekoruos vaikučiams veidelius, rengs lelių teatro pasirodymus, organizuos kūrybines dirbtuvėles, ves pramogines, sportines varžytuves ir vaikams ir tėveliams bei užtikrins šventinę nuotaiką :) 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai