(0)

Pirtis

Pirtis
Pirtis
Pirtis
Pirtis
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Visos sekančios valandos po 25 Eur.

Sodyboje “Esina”, ant ežero kranto įrengta puiki pirtis. Pagrindinė pirties patalpa talpina iki 10 žmonių. Įrengtas dušas bei jaukus kambarėlis, kuriame galima maloniai pabendrauti.

Kitos patirtys
Sauna su žolelių kvapais
Pasimėgaukite pirties teikiamamais malonumais, kuriuos praturtina aromatingi, atpalaiduojantys žolelių kvapai. 
Skaityti
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla
Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 
Skaityti
Lauko kubilas
Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai