(0)

Robinzono sala

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Miegamų vietų skaičius
Nuo 2
Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
1 para
Papildoma informacija
Papildomiems asmenims saloje - 5 Eur/para. Atvykimo laikas nuo 13 val., išvykimo - iki 12 val.

Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę.

Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 

Kitos patirtys
Baidarės Virvytės upe
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba   „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras   Žmonių kiekis:   nuo 4 žmonių iki 100 žmonių Lankymas:  nuo...
Skaityti
Šaudymo pramogos vaikams
Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.
Skaityti
Pramoginis tiras
Sodybos šeimininkai kviečia lankytojus pasinaudoti naujai įrengta tiro šaudykla. Planuojate švęsti „Medžiotojų sostinėje“, tačiau neturite idėjų, kaip užimti savo svečius? Pasinaudokite šia pramoga – šaudymą į taikinius mėgsta tiek vyrai, tiek moterys! Šaudyklos privalumas – stogas dalyviams, lietaus atveju liksite sausi! 
Skaityti
Disko golfas
DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys. Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai