(0)

Sniego motociklai

Sniego motociklai

Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.

Kitos patirtys
Klasikinis viso kūno masažas
Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita. Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 
Skaityti
Bendruomenės programa
Bendruomenės pirmininkas Tairas labai noriai dalijasi vieniems girdėtais, o kitiems visai nežinomais istoriniais faktais, pasakoja apie totorių gyvenimus, tada prie Vytauto ir dabar.  Totorišką puotą galima pradėti nuo sriubos ir kibinų. Sriuba maloniai aštri ir šildanti, o kibinai šiek tiek kitokie nei kitur. Forma lyg apvalesnė, o mėsos atrodo daugiau. Vėliau vaišinsitės biriu, gardžiu plovu, koldūnais, balandėliais ir kitais pačių...
Skaityti
Edukacinė programa – Žemaitiški valgiai
Kaimo turizmo sodyboje „Iešnalė“ Jums bus pasiūlytas ypatingas žemaitiškas stalas. Edukacijos programa: – Svečių pasitikimas su muzikiniu maršu, duona ir druska. – Nuotaikingas svečių pasisveikinimas bei kvietimas prie stalo. – Ragausite kastinį, cibulynę, sprigotę, kiaulės karką su troškintais raugintais kopūstais, užsigersite mėtų arbata, skanausite naminį pyragą. – Išgirsite pasakojimą apie...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai