(0)

Meduolių edukacinis užsiėmimas

Meduolių edukacinis užsiėmimas
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, lenkų kalbomis

Edukacijos užsiėmime sužinosite apie meduolių atsiradimo istoriją, galėsite padaryti meduolį ir padekoruoti patys, pasakojimo metu galėsite paragauti skanumynų. Meduoliai gaminami iš natūralaus medaus ir sviesto, pagal 100-metę receptūrą. Šeimininkai papasakos Jums, kodėl senovėje kareiviai imdavo su savimi meduolį, kodėl juos parduodavo vaistinėse, kodėl glajus ant meduolių vadinasi  karališkas. Gamindami kartu su šeimininkais rudus sausainukus, pamatysite, kokie prieskoniai dedasi į meduolių tešlą ir kuo jie skiriasi nuo tarpukario meduolių. Griškevičių gaidelių saldainiams ir meduoliams suteikti tautinio paveldo produkto sertifikatai.

Kitos patirtys
Kalėdiniai renginiai
Ir tu gali išgirsti … Kaip šnara angelų sparnai.. Kaip kepa krosnyje meduoliai… Kaip atveria duris gerumas… Kaip tavęs laukia Kalėda… Vėjų fėja kviečia vaikus patirti tikrą Kalėdų Dvasią… Kaimo sodyboje – Vėjų fėjos vienkiemyje Pratkūnuose (Kaišiadorių raj.) Jūsų laukiaautentiška molio gryčia, kurioje savo rankytėmis kursime Kalėdų angelus, dekoruosime medinius žirgelius, siūsime išdykėlių kaukučių kojines*. Savo...
Skaityti
Pirtelė miško apsupty
Pirties namelis skirtas iki 8 žm. Į pirties kaina įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės paklodės kiekvienam.
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.
Skaityti
Aukštaitiška garinė pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai