(0)

Ožkų sūrių programa

Ožkų sūrių programa
Kaina
3 - 20 €
Trukmė
1 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, vokiečių kalbomis

„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“

„Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“

Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.

Kitos patirtys
Šaudymas iš lankų
Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Šaudymas vyksta į taikinius keturiais lankais į apvalius popierinius taikinius. Instruktorius Jus pamokys, kaip reikia naudotis inventoriumi ir padės šaudymo metu.
Skaityti
Atpalaiduojanti pirtis
Poilsis atpalaiduojančioje pirtyje suteiks galimybę bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po pirties malonumų nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Šaudymo pramogos vaikams
Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. Mūsų tikslas – suteikti jums įdomią pramogą gryname ore ir išmokyti jus pagrindinių įgūdžių, reikalingų šiam įtraukiančiam sportui....
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai