(0)

Taikos strėlė - Lankų mūšis

Taikos strėlė - Lankų mūšis
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Taikos strėlė - Lankų mūšis

Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje!

Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose.

PO šios treniruotės laukia azartiškas ir uždegantis lankų mūšis. Jis organizuojamas lauke, specialiai pritaikytoje saugioje aikštelėje. Tai komandinis, energingas žaidimas, kuriame šaudoma į priešininkus specialiomis strėlėmis su paminkštintais antgaliais.

Kiekvienas žaidėjas dėvi apsaugines veido kaukes, kurios pilnai apsaugo žaidimo metu. Mūšio puolimo ir gynybos strategiją ir taktiką turi sugalvoti patys mokiniai, pasitelkdami įgytas indėnų karybos teorines žinias, savo intuiciją, kūrybiškumą, drąsą ir lyderystės gebėjimus.

Po mūšio edukacijos dalyviai pasidalija savo įspūdžiais, įgyta patirtimi.

Daugiau informacijos rasite -> Čia

Kitos patirtys
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Ekskursija "Grūdo kelias" (muziejus)
Pažintinis apsilankymas vandens malūno, kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus. Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.   Žmonių kiekis:  nuo 10 žmonių. Lankymas:  Visi metų laikai. Iš anksto...
Skaityti
Etnografinė vakaronė
Skaityti
Apiplauki Trikojo ežerą valtimi
Nori ramybės? Atrask tai gamtoje! Apiplauk Trikojo ežerą valtimi:) Apsistok namelyje ant pačio ežero kranto.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai