(0)

Pirties nuoma

Pirties nuoma

Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai: [email protected]  +37069963565

"Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.

 

 

Kitos patirtys
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Mūsų patyrę vadovai organizuoja ir veda žygius pėsčiomis, storais dviračiais, baidarėmis ir irklėntimis. Atgaukite jėgas, sustiprinkite sveikatą ir praskaidrinkite mintis savo galvoje. Dirbame ištisus metus Gražutės regioniniame ir Aukštaitijos nacionaliniame parkuose. Facebook: https://www.facebook.com/litwild/ Instagram: https://www.instagram.com/lit_wild_travel/
Skaityti
Rusiška pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Gerai iškurenta rusiška pirtis su beržinėmis vantomis 8 asmenims.
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Plaukimas Lapių užtvanka pramoginiu plaustu
Tai puikus poilsis norint paįvairinti savo vasarą.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai