(0)

Medžio raižinių edukacija

Medžio raižinių edukacija
Miegamų vietų skaičius
5 - 12
Kaina
6 - 7 €
Trukmė
1,5 val. - 3 val.
Pasirinkę poilsį kaime, gamtos apsuptyje, turite galimybę atgaivinti primirštą tradicinę grafiką - medžio raižinius. Edukacinius užsiėmimus veda Valdonija Karaliūnienė – tautodailininkė, mokytoja metodininkė. Išsamiau apie edukacijos veiklą:
 
  • Edukacinių programų metu dalyviai sužinos, kad visi lietuvių liaudies grafikos atspaudai ir išraižytos lentos surasti Žemaitijoje, kad kituose etnografiniuose Lietuvos regionuose jų beveik neaptinkama.
  • Dalyviai patys mokysis medžio raižinį atspausti ant popieriaus. Pačių padarytas grafikos atspaudas - tai puiki dovana artimiesiems, draugams. 
  • Medžio raižinių edukacinės programos metu medžio raižinio lentelės padengimas vandeniniais spaudos dažais, jos atspaudžiamos popieriuje, atspaudo spalvinamas vandeniniais dažais ar kreidelėmis. Dalyviai realizuoja save, ugdomi kūrybiniai vaikų sugebėjimai, saviraiška, meniniai įgūdžiai.
 
Papildykime savo žinių bagažą! Programa skirta įvairaus amžiaus grupėms.
Kitos patirtys
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
Katerių nuoma
Kateriukas (iki 4 asmenų)
Skaityti
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Orientacinės varžybos
Svečiuodamiesi galėsite suburti bendraminčių komandą ir įdomiai praleisti laiką gryname ore, gamtos apsuptyje. Prireiks ir pastabumo, ir sumanumo, o visas laikas dovanos geras emocijos ir įsimintinus įspūdžius. Galima rinktis net iš kelių trasos sudėtingumų.
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai