(0)

Edukacija „Jaunasis odininkas“

Edukacija „Jaunasis odininkas“
Miegamų vietų skaičius
5 - 12
Kaina
6 - 7 €
Trukmė
2 val.
Atostogaudami Klaipėdos rajone, verta išbandyti edukaciją „Jaunasis odininkas“. Užsiėmimus veda Jūratė Mierkienė – tautodailininkė, dailės mokytojo. Turiningas laiko praleidimas garantuotas!
  • Bendrausite netradicinėje aplinkoje, kurs, lavinsite vaizduotę, ugdysite pasitikėjimą savimi;
  • Susipažinsite su odininkystės amatu ,liaudiškais ornamentais. Gaminsite iš odos knygoms skirtukus, padėkliukus, apyrankes, raktų pakabukus ir kt. Vaikai ir suaugusieji išmoks savarankiškai kurti dekoruoti, lavins individualius kūrybinius gebėjimus, piešimą, tapybą;
  • Kiekvienas edukacijos dalyvis pasigamins gaminį, kurį galės pasiimti ir pritaikyti asmeniniams poreikiams.
Jei domitės odininkystės amatu ši vieta skirta Jums! Programa skirta įvairaus amžiaus grupėms.
Kitos patirtys
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų! Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus. Taip pat, ragausite vietinių kvapnių...
Skaityti
Pirtis
Sodyboje “Esina”, ant ežero kranto įrengta puiki pirtis. Pagrindinė pirties patalpa talpina iki 10 žmonių. Įrengtas dušas bei jaukus kambarėlis, kuriame galima maloniai pabendrauti.
Skaityti
Etnografinis rūsys
Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Daugiau (275)
Partneriai