(0)

Kubilas - lauko pirtis

Kubilas - lauko pirtis
Kubilas - lauko pirtis
Kaina
Nuo 100 €
Trukmė
Visas vakaras.

Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius.

Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.

Kitos patirtys
Auto Moto Parkas
Auto Moto Parkas – tiems, kurie nori techninio vairavimo subtilybių suteiks galimybę vairuoti Monster Truck arba vairuoti Monster Bus. O tie, kurie nori pajusti greitį ir šoninį slydimą galės vairuoti sportinius pramoginius ralio automobilius. Neturi vairuotojo pažymėjimo? Tuomet leisk profesionaliems Auto Moto Parko intruktoriams tave pavėžinti ekstremaliai! O galbūt pats seniai degi noru kontroliuoti sportinius automobilius taip, kaip juos valdo mūsų instruktoriai?...
Skaityti
Lauko kubilas
Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 
Skaityti
Pramoginis tiras
Sodybos šeimininkai kviečia lankytojus pasinaudoti naujai įrengta tiro šaudykla. Planuojate švęsti „Medžiotojų sostinėje“, tačiau neturite idėjų, kaip užimti savo svečius? Pasinaudokite šia pramoga – šaudymą į taikinius mėgsta tiek vyrai, tiek moterys! Šaudyklos privalumas – stogas dalyviams, lietaus atveju liksite sausi! 
Skaityti
Baidarių nuoma
Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai