Paruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis.
CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ
Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į cepelino vidų? Padėkime jiems atsakyti į šį klausimą ir atskleiskime šią paslaptį. Svečiams pristatysime visą cepelinų gaminimo eigą – jiems teks skusti bulves, jas tarkuoti, sunkti, pjaustyti spirgučius ir t.t. Svečių rankomis pagaminti cepelinais yra išverdami ir atnešami paskanauti.
Restorano šeimininkės padės pagaminti cepelinus, išsukti kastinį, pagaminti šaltibarščius, iškepti kūčiukus ir kt. Visi patiekalai gaminami tradiciniais būdais.
Organizuojame renginius, kurių metu supažindiname su tradicijomis, papročiais bei šventėmis. Galime organizuoti tradicinę Kūčių vakarienę, Velykų šventę ir pan.