(0)

Pirties namelis

Pirties namelis
Kaina
Nuo 100 €
Trukmė
3 val

Pirties namelio nuoma.

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla
Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 
Skaityti
Žemaitėja Baidarės virvytės upė
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba Maršrutas su žemėlapiais „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras Maršrutas su žemėlapiais   Žmonių kiekis: ...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai