(0)

"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)

"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)
"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)
"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)
"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)
Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 18 €
Trukmė
3

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Paskaita apie Lietuvišką gerąją pirtį. . Sužinosite apie pirties mikroklimatą, temperatūrą, krosnis, gultus, ventiliaciją, kvapus, vantas ir pirties procesus. Neišplėstinė programa – bendros žinios. Supažindinimas vyksta pirtyje ir priepirtyje.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 3 val.

Kaina: 18 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Pažintinė kelionė baidarėmis
Dvivietėmis plastikinėmis baidarėmis organizuojamos 1-2 dienų pažintinės kelionės Ūlos, Merkio upėmis. Pirmos dienos žygis nuo Zervynų iki sodybos Trakiškių k. Plaukimo metu galima susipažinti su etnografiniais Zervynų, Mančiagirės, Žiūrų k. Plaukdami žavėsitės gamtos paminklais - Ūlos skardžiais tarp Zervynų ir Mančiagirės, šaltiniu "Ūlos akis". Antros dienos žygis nuo sodybos iki Puvočių k. Tai 2 val. plaukimas Ūla ir 1 val. Merkiu. Galima pratęsti plaukimą iki...
Skaityti
Atpalaiduojanti vonia su žolelėmis, kubilas
Aromatinė žolelių vonia ne tik atpalaiduos Jūsų kūną, bet ir išvalys odą, visokeriopai sustiprins ir gydys organizmą. 
Skaityti
Baidarių nuoma
Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. Mūsų tikslas – suteikti jums įdomią pramogą gryname ore ir išmokyti jus pagrindinių įgūdžių, reikalingų šiam įtraukiančiam sportui....
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai