(0)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 9 €
Trukmė
2

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 2 val.

Kaina: 9 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Kibinų edukacinė programa
Pristatymo metu trumpai papasakojamos karaimų patiekalų savybės, parodomas gamybos procesas, diskutuojama, atsakoma į svečių klausimus. Suteikiama galimybė pamatyti gaminimo procesą ir paragauti tautinio paveldo patiekalo, gaminto Jūsų akivaizdoje, kibinų.
Skaityti
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Viso kūno masažas
Masažas – tai meilės kalba, masažas tai vienas iš  subtiliausių meno rūšių žemėje, kurios galima mokytis visą gyvenimą. 
Skaityti
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Daugiau kaip 30 metų puoselėjanti žemaitiškų valgių gamybos tradicijas, sodybos šeimininkė Marija su dukra Jurgita pristato žemaitiškų valgių vakarienę turistinėms grupėms, draugų kompanijoms ir giminių susitikimams. Svečiai vaišinami iš molinių indų su mediniais šaukštais. Žemaičių tarme pristatomi valgiai, pasakojamos žemaičių gyvenimo ir valgymo tradicijos. Tai laikas, kai gera prisiliesti prie senųjų tradicijų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai