(0)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)
Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 9 €
Trukmė
2

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 2 val.

Kaina: 9 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Pirties meditacijos, kvėpavimo ir raumenų atpalaidavimo pratimai
Skaityti
Futbolo golfas
Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.
Skaityti
Auto Moto Parkas
Auto Moto Parkas – tiems, kurie nori techninio vairavimo subtilybių suteiks galimybę vairuoti Monster Truck arba vairuoti Monster Bus. O tie, kurie nori pajusti greitį ir šoninį slydimą galės vairuoti sportinius pramoginius ralio automobilius. Neturi vairuotojo pažymėjimo? Tuomet leisk profesionaliems Auto Moto Parko intruktoriams tave pavėžinti ekstremaliai! O galbūt pats seniai degi noru kontroliuoti sportinius automobilius taip, kaip juos valdo mūsų instruktoriai?...
Skaityti
Pirtis (lietuviška) ant ežero kranto
Pirtis ant Duobio ežero kranto - tai nuostabi vieta atsipalaidavimui tiek kūnui, tiek sielai... Pirties kaina - 100 eurų (iki 3 val). Už papildomą mokestį galimos vantos, eteriniai aliejai bei profesionalaus pirtininko paslaugos (užsakius iš anksto). Išankstiniai užsakymai telefonu Tel. +37060027719
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai