(0)

Atrakcijonų nuoma suaugusiems

Atrakcijonų nuoma suaugusiems
Atrakcijonų nuoma suaugusiems

Ką žmonės  įprastai veikia įvairių festivalių ir renginių metu? Sužaidžia tinklinį, klausosi koncertų, mėgaujasi greitu maistu... Mes siūlome laiką praleisti kitaip – energingai ir aktyviai pajudėti! 

Įsivaizduokite – linksmybės, adrenalinas, juokas, azartas, varžymasis, geras oras, smagi draugų kompanija, puiki nuotaika... Koks vienas žodis apibūdina visus šiuos malonumus?

FUGA, tai daugybe įdomių ir smagių atrakcionų. Su mumis neišdildomi įspūdžiai – garantuoti! Šlavėjas šluos jus iš savo kelio, boulinge galėsite numušinėti savo draugus, futbolą žaisite su ilgais plačiais sijonais, o krepšinį – sujungti lynu su priešininku... O kur dar klastingieji burbulai, kurie netikėtai švystelės jus bet kuria pasaulio kryptimi. Skamba smagiai? Taip ir yra! Šie ir daug kitų žaidimų bei atrakcionų leis linksmai, įdomiai ir nenuobodžiai praleisti laiką su draugais.

KURIAME EMOCIJAS

Atrakcionų nuomos kontaktai
Mob: +370 675 25660
El. paštas: [email protected]

Kitos patirtys
Japoniška pirtis-karštas lauko kubilas
Pasimėgaukite karštu lauko kubilu miško apsuptyje.
Skaityti
Teniso kortai
Sodyboje „Karpynė“ įrengti du lauko teniso kortai, kuriuose galėsite atsipalaiduoti ir pasisemti azarto gryname ore. Gamtos apsuptyje, ant tvenkinio kranto, įrengti kortai leis pajusti tikrą žaidimo dvasią. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
"Gintarinis pirties namelis"
Siūlome pilnai įrengtą pirties namelį: erdvi salytė, pirtis, dušas, WC, mini virtuvėlė, lauko terasa, šašlykinės vieta. Po pirties galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
Edukacinės programos sodyboje „Vėjų fėja“
Edukacinės programos apie mūsų šalies senovinius papročius, protėvių gyvenimo būdą ne tik praturtins žinias, pagilins gimtos šalies istorinį, geografinį suvokimą, bet ir padovanos kūrybinį džiaugsmą. Visos mūsų edukacijos yra įtraukios, apipintos dainomis, žaidimais, mįslėmis, varžytuvėmis. Jei atvyksite į mūsų sodybą, pati aplinka jus užpildys žiniomis, protėvių išminties pajautimais, draugystės su gamta patyrimais. RUGELIO KELIAS.  14 Eur....
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai