(0)

Irklenčių nuoma

Irklenčių nuoma
Irklenčių nuoma
Miegamų vietų skaičius
1 - 20
Kaina
8 - 25 €
Trukmė
1 val - 1 diena
Veiklos laikotarpis
balandis-rugsėjs

Pripučiamų ir presuoto polietileno irklenčių nuoma Šventosios upe Anykščių rajone.

Kitos patirtys
Paprasta pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Aukštaitiška garinė pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Skaityti
Klasikinis viso kūno masažas
Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita. Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 
Skaityti
Orientacinis baidarių žygis Merkio upe
Mes kviečiame atvykti į Dzūkiją ir išbandyti šią naują pramogą "Grikučio" sodyboje, Varėnos rajone, Pamerkių kaime. Siūlomo maršruto ilgis apie 18 km. Atvykus į sodybą paliekate daiktus ir automobilius, o svarbiausia - užsiimate lovas arba palapines nakvynei. Išdaliname užduotis ir nuvežame į plaukimo pradžią. Visus parplaukusius į sodybą vaišinsime ypatinga sriuba. Nugalėtojus apdovanosime. Pailsėję, pėsčiomis keliausime prie ąžuolo, kur...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai