(0)

PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ

PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ

Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus.

Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų kalbomis.

Kitos patirtys
Kubilas
Kubilas, arba naminė japoniška pirtis, yra įrengta ir „Šušvės“ sodyboje. Medinė statinė ant upės kranto tiesiog idealiai tinka pailsėti šaltomis dienomis. Taip pat tai puikus būdas mėgautis pirties malonumais tiems, kurie mėgsta pirtis, tačiau nemėgsta ar nenori kvėpuoti karštu pirties oru. Tik įsivaizduokite tyliai krentančias snaiges, milžiniškas sniego pusnis aplinkui, Šušvės upe plaukiančius ledus, kai tuo tarpu Jūs...
Skaityti
Proginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu keltu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 
Skaityti
Pirtelė miško apsupty
Pirties namelis skirtas iki 8 žm. Į pirties kaina įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės paklodės kiekvienam.
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai