(0)

Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda

Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Miegamų vietų skaičius
8 - 18
Kaina
15 - 20 €
Trukmė
2-5 valandos
Galimas amžius
neribojamas
Veiklos laikotarpis
balandis - spalis
Apranga
sportinė, patogi

Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi

"Dzūkijos uoga" sodyba organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams šalimais tekančiomis Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį.  Nuomojame sodybą įmonės renginiui.

Dėl baidarių ir sodybos nuomos Dzūkijoje susiekite su mumis tiesiogiai  

Baidarių nuoma

Dėl plaukimo baidarėmis su poilsiu sodyboje kreipkitės: [email protected]  +37069963565

Čia galima virtualiai pasivaikščioti po prabangią sodybą Dzūkijos miškų ir upių apsuptyje. Puikios atostogos su vaikais Lietuvoje laukia jūsų!

Plaukimas baidarėmis Youtube >>

 

 

Kitos patirtys
Dešimties vietų plausto nuoma
Skaityti
"Gintarinis pirties namelis"
Siūlome pilnai įrengtą pirties namelį: erdvi salytė, pirtis, dušas, WC, mini virtuvėlė, lauko terasa, šašlykinės vieta. Po pirties galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Baidarių nuoma
Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai