(0)

Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda

Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Miegamų vietų skaičius
8 - 18
Kaina
15 - 20 €
Trukmė
2-5 valandos
Galimas amžius
neribojamas
Veiklos laikotarpis
balandis - spalis
Apranga
sportinė, patogi

Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi

"Dzūkijos uoga" sodyba organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį.  Nuomojame sodybą įmonės renginiui.

Dėl baidarių ir sodybos nuomos Dzūkijoje susiekite su mumis tiesiogiai  

Baidarių nuoma

Dėl plaukimo baidarėmis su poilsiu sodyboje kreipkitės: [email protected]  +37069963565

Čia galima virtualiai pasivaikščioti po prabangią sodybą Dzūkijos miškų ir upių apsuptyje. Puikios atostogos su vaikais Lietuvoje laukia jūsų!

Plaukimas baidarėmis Youtube >>

 

 

Kitos patirtys
Kūrybiniai mergvakariai
Pasibuvimas geriausių draugų apsuptyje gali būti įdomus ir prasmingas. Kūrybinio mergvakario metu atliekame arbatos gėrimo ritualą, atveriame pasaulio išminties skrynelę, rašome linkėjimus ant jūros akmenėlių. Šiltai pabendravę keliaujame į meno pamoką. Veliame veltinio šalį, piešiame ant šilko arba kuriame porcelianinių puodelių rinkinį nuotakai.  Etnografiniuose mergvakariuose kuriame ritualinę pirtelę, supažindiname su senoviniais...
Skaityti
Kubilas
Kubilas, arba naminė japoniška pirtis, yra įrengta ir „Šušvės“ sodyboje. Medinė statinė ant upės kranto tiesiog idealiai tinka pailsėti šaltomis dienomis. Taip pat tai puikus būdas mėgautis pirties malonumais tiems, kurie mėgsta pirtis, tačiau nemėgsta ar nenori kvėpuoti karštu pirties oru. Tik įsivaizduokite tyliai krentančias snaiges, milžiniškas sniego pusnis aplinkui, Šušvės upe plaukiančius ledus, kai tuo tarpu Jūs...
Skaityti
Pirtis
Po dienos įspūdžių galite apsilankyti pirtelėje, kur atsipalaiduosite ir akimirksniu pamiršite visus rūpesčius. Pasikaitinus – atsigaivinsite švariame ir saugiame tvenkinyje.
Skaityti
Sniego motociklai
Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai