(0)

Garinė pirtis

Garinė pirtis
Garinė pirtis
Kaina
40 - 80 €
Trukmė
Iki 5 val.

Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.

Kitos patirtys
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Šaudymas iš lankų ir arbaletų
Šaudymas iš lankų ir arbaletų  – kviečiame susipažinti su šaudymo iš lanko ir arbaleto pagrindais, bei puikiai praleisti laiką gamtoje. Pramogos metu šaudoma į popierinius ir trimačius (3D) žvėrių taikinius išdėstytus trasoje arba stacionarioje lauko šaudykloje. Apmokysime naudotis inventoriumi, padėsime šaudymo metu.
Skaityti
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai