(0)

Šaudymo pramogos vaikams

 Šaudymo pramogos vaikams
 Šaudymo pramogos vaikams
Kaina
Nuo 20 €
Galimas amžius
nuo ~4 metų

Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.

Kitos patirtys
Pažintinė-pramoginė programa „Patefonų pasaulyje“
Kviečiami apsilankyti sodyboje veikiančioje unikalioje patefonų ekspozicijos parodoje. Patefonai rinkti daugiau nei 45 metus, tai šeimos pomėgis. Visi skirtingi, beveik visi veikiantys. Ne vienas eksponatas pagamintas meistro - sodybos šeimininko pagal šiuolaikinį, modernistinį dizainą. Siūlome turistinėms grupėms pažintinę-pramoginę programą „Patefonų pasaulyje“. Pageidautina turistinės grupės nuo 15 iki 50 asmenų. Kaina asmeniui 7 eu....
Skaityti
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Kaimo turizmo sodyba „Mockynė“ (Šakių r.) vykdo begalę edukacinių programų ir kviečia pažinti kaimą! 1. Tai įvairių blynų arba pyrago kepimas ir ragavimas. Edukacijos metu pasakojama apie blynų rūšis, parodoma ir duodama prisiliesti prie gamybos, o paskui visi drauge ragauja ir diskutuoja. 2. Uogienės arba obuolienės virimas ant laužo. Sezoninė edukacija, kuomet yra produktų iš ko gaminti. 3. Arbatžolių ir...
Skaityti
Medaus masažas
Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.
Skaityti
Pramoginis dažasvaidis
Dažasvydžio pramoga unikali tuo, kad užkrečia tiek mažus, tiek didelius. Pramoga organizuojama šalia sodybos, natūralioje miško aikštelėje. Dalyviai aprūpinami ginklais, šalmais, specialia apranga. Po žaidimo jūsų patogumui čia pat gaivus Šventosios vanduo ir karšta pirtelė.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai