(0)

Pirtis

Pirtis
Kaina
Nuo 45 €
Trukmė
3 val.
Papildoma informacija
Vanta - 5 Eur.

Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis.

Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.

Kitos patirtys
Futbolo golfas
Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.
Skaityti
Kubilas
Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti kubilo teikiamamais malonumais! 
Skaityti
Pažintinius susitikimus su liaudies muzikantu – bandonininku Albinu Batavičiumi
Skaityti
Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“
  Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos. Procedūrą...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai