(0)

Futbolo golfas

Futbolo golfas

Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms.

Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.

Kitos patirtys
Jojimas
Skaityti
Rusiška pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Gerai iškurenta rusiška pirtis su beržinėmis vantomis 8 asmenims.
Skaityti
Žuvies kelias
Edukacijų metu lankytojai pakviečiami įsitaisyti pavėsinėje su paruošta žuvimi, vandeniu su citrina ar pagal pageidavimą pavaišinami arbata ir kava. Pirmiausia svečių laukia pristatymas su „Power point“ skaidrėmis, pasakojama kaip veikla vykdoma, pateikiamos nuotraukos (žuvies produkcija, akimirkos iš Kuršių marių, įdomių žuvies laimikių  pavyzdžiai ir kt.). Kita dalis – gyvai išdarinėjamas karšis ir ruošiamas rūkinimui...
Skaityti
Baidarių nuoma
Baidarių nuoma Šventosios, Jaros, Vyžuonos ir Virintos upėmis. Baidares vežame iš 3-jų nuomos taškų: Mikierių km., (Šventoji, Jara), Jononių km. (Šventoji, Vyžuona) Anykščių (Šventoji, Virinta, Siesartis bei pavasarinės upės, pvz. Anykšta) Plaukiantiems kelias dienas laukia mūsų siurprizai - ruoškite fotoaparatus!:)
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai