(0)

Basakojų takas

Basakojų takas
Basakojų takas

Survilų kaimo turizmo sodyboje atidarytas pirmasis Lietuvoje BASAKOJŲ TAKAS, kurį sudaro daugiau nei 10 skirtingų dangų. Šis takas Jums leis patirti visą netikėtų pojūčių gamą ir privers nusišypsoti ar suspigti iš netikėtumo kiekvieną nutolusį nuo gamtos šiuolaikinį žmogų. Gali būti, kad po pasivaikščiojimo BASAKOJŲ TAKU daugiau nebenorėsite apsiauti batų.

Vos keliolikos minučių pasivaikščiojimas padės pajusti teigiamų emocijų ir energijos antplūdį, pažadins iš snaudulio. Pasivaikščiojimo metu atpalaiduojamos pavargusias pėdos, pagerinama kraujo ir limfos cirkuliacija, sustiprinamas sąnarių paslankumas galūnėse, pėdų oda tampa švelni, užplūsta lengvumo pojūtis. BASAKOJŲ TAKAS sumažinti stresą.

Kitos patirtys
Medžio raižinių edukacija
Pasirinkę poilsį kaime, gamtos apsuptyje, turite galimybę atgaivinti primirštą tradicinę grafiką - medžio raižinius. Edukacinius užsiėmimus veda Valdonija Karaliūnienė – tautodailininkė, mokytoja metodininkė. Išsamiau apie edukacijos veiklą:   Edukacinių programų metu dalyviai sužinos, kad visi lietuvių liaudies grafikos atspaudai ir išraižytos lentos surasti Žemaitijoje, kad kituose etnografiniuose Lietuvos regionuose jų beveik...
Skaityti
"Viliojanti sveikatos diena"
Visą dieną malonios sveikatos palaikymo, atstatymo procedūros sujungtos į darnią visumą. Pradedamos ypatingos pirties procedūros, žolynų aromatų garas, kūno įšildymas. Kvapų terapija ir kūno bei emocinis aktyvinimas bei atpalaidavimas  lengvai pašildytoje pirtyje.  Antroje pirties stadijoje, dažniausiai baigiantis pirčiai atliekami masažai.
Skaityti
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai