(0)

Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves

Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves
Trukmė
5-7 val.

Šios ekskursijos tikslas ne tik aktyviai pajudėti, sužinoti, pasigrožėti ir pamatyti šias vietas, bet ir pabūti skirtingo stipraus žemės veikimo vietovėse, pasiekti vidinį nusiraminimą, pašalinti stresą, įtampą, kokybiškai pailsėti gamtoje. Meditacija ant Verpeto kalno, prie žynio akmens, alkoje, prie galingų ąžuolų, priesaikos pušies, stebuklingo ąžuolo, keturių kamienų eglės – tai  ypatingas  akmenų,  medžių ir  Žemės energijos poveikis. 

Kitos patirtys
Vyno kelias
Vyno ūkyje organizuojamos degustacijos, kurias veda pats sodybos šeimininkas. Degustacijų metų lankytojai supažindinami su gaminamais tautinio paveldo statusą turinčiais vynais, papasakojama apie vynų kultūrą, tradicijas, gaminimo procesus, aprodomos vynų gamybos patalpos ir įrengimai, vyno rūsys. Degustacijos puikiai tinka tiek pradedantiems savo kelionę po intriguojantį vynų pasaulį, tiek mėgstantiems eksperimentuoti. Svečiai kviečiami ne tik smagiai praleisti laiką, bet kartu...
Skaityti
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Sūrių gamybos stebėjimas
Skaityti
Katerių nuoma
Kateriukas (iki 4 asmenų)
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai