(0)

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas
Kaina
Nuo 25 €
Trukmė
1 val. 30 min.

Mūsų visame kūne ir visoje odoje yra daugybė receptorių, taškų, kurie susieti su visais  organais. Tai ypatingieji organų taškai, zonos. Dėl įvairiausių priežasčių, mūsų darbo, nuovargio, įtampos, streso, netinkamo poilsio, ypač dėl nepakankamo judėjimo – tie mūsų organai vargsta, kenčia dėl įvairiausių blokų, nepakankamo jų energetinio aprūpinimo. Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.

Kitos patirtys
Klasikinis viso kūno masažas
Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita. Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Slėnio krantus skalaujanti Dubysa – viena populiariausių ir gražiausių Lietuvos upių, miškais apaugusiais šlaitais, salpinėmis pievomis. Būtent todėl viena populiariausių pramogų – iškyla baidarėmis. Galima rinktis iš penkių skirtingo sudėtingumo trasų, todėl kasmet šią duburiuotą upę renkasi tiek vandens sporto entuziastai, tiek šeimos su vaikais. Pasimėgavus plaukimu, poilsį galima pratęsti  stovyklavietėje...
Skaityti
Baidarių nuoma
Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.
Skaityti
Pirtis
Pirtis ant ežero kranto, dviejų patalpų - sauso garo (sauna) ir šlapio garo (rusiška). Priepirtis su vaizdu į ežerą. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai