(0)

Apeiginė pirtis

Apeiginė pirtis
Kaina
Nuo 40 €
Papildoma informacija
Papildomas mokestis už žmogų - 15 Eur.

Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.

Kitos patirtys
Vyno degustacija
Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą. Pažintinės ekskursijos metu...
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Sausainių kepimo edukacija
Kepyklėlėje turėsite galimybę patys ruošti tešlą, formuoti sausainius, kepti ir ragauti. Šeimininkai Jums pasiūlys ekskursiją po parką, o taip pat supažindins su senais ar atkurtais namų apyvokos daiktais. Edukacijos metu sužinosite apie tradicinius lietuvių liaudies kepinius, medžio drožinius, skulptūras, jų paskirtį, vietą bei prasmę lietuvio gyvenime.
Skaityti
Teatralizuotos šventės vaikams
Jūsų gimtadienių, krikštynų, išleistuvių šventes galime paversti stebuklingomis! Spalvingi pasakų personažai žais, šoks, dainuos su Jūsų svečiais, dekoruos vaikučiams veidelius, rengs lelių teatro pasirodymus, organizuos kūrybines dirbtuvėles, ves pramogines, sportines varžytuves ir vaikams ir tėveliams bei užtikrins šventinę nuotaiką :) 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai