(0)

Šakotis - pamėginkite išsikepti patys

Šakotis - pamėginkite išsikepti patys

2 m 30 cm – toks Aukščiausias Lietuvos rekordinis šakotis iškeptas įmonėje „Romnesa“. Ar norite pamatyti kaip jis atrodo? O gal būtų smagu tikros ugnies kaitroje išsikepti šakotį patiems su draugais ar kolegomis? Kviečiame pas mus į svečius, nes:
- Tik pas mus pamatysite kaip kepamas Lietuvos simboliu tapęs kulinarinio paveldo konditerinis gaminys – šakotis
- Tik pas mus paskanausite lietuviškų šakočių bei Lenkijoje, Vengrijoje, Vokietijoj, Švedijoje kepamų jų analogų
- Tik pas mus Jūs išgirsite išsamią šakočio atsiradimo istoriją ir apžiūrėsite su tuo susijusią ekspoziciją restorane – muziejuje „Romnesa“.

Kitos patirtys
Šaudymas iš lankų
Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Šaudymas vyksta į taikinius keturiais lankais į apvalius popierinius taikinius. Instruktorius Jus pamokys, kaip reikia naudotis inventoriumi ir padės šaudymo metu.
Skaityti
Vandens dviračių nuoma
Skaityti
Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“
  Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos. Procedūrą...
Skaityti
Žuvies kelias
Edukacijų metu lankytojai pakviečiami įsitaisyti pavėsinėje su paruošta žuvimi, vandeniu su citrina ar pagal pageidavimą pavaišinami arbata ir kava. Pirmiausia svečių laukia pristatymas su „Power point“ skaidrėmis, pasakojama kaip veikla vykdoma, pateikiamos nuotraukos (žuvies produkcija, akimirkos iš Kuršių marių, įdomių žuvies laimikių  pavyzdžiai ir kt.). Kita dalis – gyvai išdarinėjamas karšis ir ruošiamas rūkinimui...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai