(0)

Pasikaitinkite kubile

Pasikaitinkite kubile
Kaina
Nuo 80 €

Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką.

Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.

Kitos patirtys
Pirtis, jakuzzi ir baseinas sodyboje netoli Kauno
Sodyboje esančiame pirties komplekse, vienu metu gali ilsėtis ar švęsti iki 15 asmenų grupės. Jūsų paslaugoms šiuolaikiškai ir jaukiai įrengta pirtis, jacuzzi, baseinas, vidinė terasa, gultai, persirengimo kambariai, dušai, plaukų džiovintuvai, tualetas, šildomos grindys. Sodyboje „Medžiotojų sostinė" galimi šie pirčių tipai: Rusiška pirtis  – senovėje atsiradusi baltų genčių gyvenamame regione ir...
Skaityti
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis suteiks visą glėbį gerų emocijų jūsų kompanijai. Į pirties malonumus įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės palkodės apsigaubti kiekvienam.
Skaityti
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai