(0)

Pasikaitinkite kubile

Pasikaitinkite kubile
Kaina
Nuo 80 €

Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką.

Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.

Kitos patirtys
Pėdų masažas
Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Plaukimas triviete kanoja
Skaityti
Lauko kubilas
Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 
Skaityti
Pažintinis žygis
Sodybos svečiai gali pasirinkti pramoką "Pažintinį žygį". Tai ramus pasivaikščiojimas aplink apylinkes, kurio metu dalyviai išgirs neįtikėtinus mitus, istorinius faktus ir įdomius pasakojimus. Susipažins su UNESCO nematerialaus paveldo saugomais objektais. Pažins Lietuvai labai svarbų Vilkijos miestelį. Žygio metu iškyla ir įvairių išbandymų kuriuos įveikti padeda tik komandinis darbas.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai