(0)

Bendruomenės programa

Bendruomenės programa
Trukmė
Priklauso nuo žmonių kiekio
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, lenkų, rusų, anglų, turkų, totorių kalbomis

Bendruomenės pirmininkas Tairas labai noriai dalijasi vieniems girdėtais, o kitiems visai nežinomais istoriniais faktais, pasakoja apie totorių gyvenimus, tada prie Vytauto ir dabar. 

Totorišką puotą galima pradėti nuo sriubos ir kibinų. Sriuba maloniai aštri ir šildanti, o kibinai šiek tiek kitokie nei kitur. Forma lyg apvalesnė, o mėsos atrodo daugiau. Vėliau vaišinsitės biriu, gardžiu plovu, koldūnais, balandėliais ir kitais pačių išsirinktais patiekalais. Tik nepamirškite pačio skaniausio deserto. To, apie kurį galvojate, kai užsimanote kažko saldaus. Kurį sapnuojate…apie kurį svajojate… čia jis! Šimtalapis! Jis toks minkštas – nėra sausos tešlos, ir aguonų daug. Pyragas pilnas medaus ir sviesto karamelės. Štai taip gali atrodyti Jūsų sekmadienio 4 valandų puota.

Kitos patirtys
Disko golfas
DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys. Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo...
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.
Skaityti
Liekninamasis druskų, molio įvyniojimai
Ši procedūra leis ne tik sumažinti kūno apimtis, bet ir išvalyti visą organizmą bei odą. 
Skaityti
Baidarės Virvytės upe
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba   „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras   Žmonių kiekis:   nuo 4 žmonių iki 100 žmonių Lankymas:  nuo...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai