(0)

Kibinų edukacinė programa

Kibinų edukacinė programa
Trukmė
1 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, lenkų kalbomis

Pristatymo metu trumpai papasakojamos karaimų patiekalų savybės, parodomas gamybos procesas, diskutuojama, atsakoma į svečių klausimus. Suteikiama galimybė pamatyti gaminimo procesą ir paragauti tautinio paveldo patiekalo, gaminto Jūsų akivaizdoje, kibinų.

Kitos patirtys
Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”
Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę....
Skaityti
Kubilas
Pailsėkite ir atgaukite jėgas lauko kubile. Trumpam sustokite ir pabėkite nuo sunkaus, varginančio darbo, nuobodžios kasdienybės ir triukšmingo miesto. Dieviškas mau­dy­mo­si po­ty­ris ir kū­nui, ir sie­lai karštame lauko ku­bi­le, ku­riuo ga­li­ma džiaug­tis žie­mą ir va­sa­rą.  Atitrukite nuo kasdienybes, atgaukite jegas ir atgaivinkite pavargusi kuna ir prota.
Skaityti
Kubilo nuoma
Tiek vasarą, tiek žiemą kviečiame pasimėgauti karštu lauko kubilu su srovėmis. Nėra nieko smagiau, kaip pasibūti kubile, geriausių draugų kompanijoje!
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. Mūsų tikslas – suteikti jums įdomią pramogą gryname ore ir išmokyti jus pagrindinių įgūdžių, reikalingų šiam įtraukiančiam sportui....
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai