(0)

Lietuviški tradiciniai valgiai

Lietuviški tradiciniai valgiai
Trukmė
Priklauso nuo pasirinkto patiekalo/patiekalų
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių kalba

Paruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis.

CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ

Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į cepelino vidų? Padėkime jiems atsakyti į šį klausimą ir atskleiskime šią paslaptį. Svečiams pristatysime visą cepelinų gaminimo eigą – jiems teks skusti bulves, jas tarkuoti, sunkti, pjaustyti spirgučius ir t.t. Svečių rankomis pagaminti cepelinais yra išverdami ir atnešami paskanauti.

Restorano šeimininkės padės pagaminti cepelinus, išsukti kastinį, pagaminti šaltibarščius, iškepti kūčiukus ir kt. Visi patiekalai gaminami tradiciniais būdais.

Organizuojame renginius, kurių metu supažindiname su tradicijomis, papročiais bei šventėmis. Galime organizuoti tradicinę Kūčių vakarienę, Velykų šventę ir pan.

Kitos patirtys
Viso kūno masažas
Masažas – tai meilės kalba, masažas tai vienas iš  subtiliausių meno rūšių žemėje, kurios galima mokytis visą gyvenimą. 
Skaityti
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje! Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose. PO šios...
Skaityti
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai