(0)

Pažintis su Šiaurės Amerikos indėnų kultūra - Edukacinė programa

Pažintis su Šiaurės Amerikos indėnų kultūra - Edukacinė programa
Pažintis su Šiaurės Amerikos indėnų kultūra - Edukacinė programa

Susipažink ir pajausk Šiaurės Amerikos indėnų kultūra kartu su visa šeima! 

Programos metu supažindinama su Amerikos indėnų istorijos ir dabarties etapais, jų kultūra, papročiais, ritualais, buitimi, ginklais.

Indėnų apeiginėje palapinėje TIPI, dalyvausite rituale, gausite toteminį vardą, skambant būgnams, šoksime indėniškus šokius, pažinsite ir sužinosite įvairių amuletų, toteminių stulpų, taikos pypkės bei kitų šventų talismanų reikšmę bei svarbą indėnų kultūroje.

Aplankysite indėnų muziejų ir susipažinsite su per dešimtmetį surinkta muziejaus ekspozicija.

Praktiniai užsiėmimai: šaudymas iš lanko, mėtymas ieties, taip pat kiti išbandymai bei patyrimai.
Indėnų energetiniame labirinte labiau pažinsite save, o savo norus ir svajones paleisite išsipildymui.

Kitos patirtys
Edukacinė žuvienės virimo programa
Skaityti
Tradicinis šakočio arba duonos kepimas Lekėčiuose
Užsukite į Lekėčius pušynuose besislepiantį, mažą pakaunės zanavykų miestelį, tarp Šakių ir Kauno rajonų „rubežiaus“. Čia jūsų laukia jaukūs ir gražūs kulinarinės edukacijos namai, prasmingam laisvalaikio praleidimui, darbo ar mokslo kolektyvui, giminės ar draugų susibūrimui ar šiaip smagiai kompanijai, bet kokios šventės proga. Čia suprasite koks ypatingas yra maisto skonis į kurį įdėta daug rankų darbo ir šilumos.  ...
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. Mūsų tikslas – suteikti jums įdomią pramogą gryname ore ir išmokyti jus pagrindinių įgūdžių, reikalingų šiam įtraukiančiam sportui....
Skaityti
Futbolo golfas
Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai