(0)

Indėniškas būgnų ratas

Indėniškas būgnų ratas
Indėniškas būgnų ratas
Indėniškas būgnų ratas
Indėniškas būgnų ratas
Indėniškas būgnų ratas

Būgnų ratas suaugusiems ir vaikams

Būgnų rato energija jūsų kolektyvui, gimtadieniui, vestuvėms ar tiesiog norintiems kažką naujo pažinti ir išmėginti.

Norintieji ją pajusti, priimti ir tinkamai naudoti turi tam pasiruošti. Ritualas prasideda susipažinimu. Jo dalyviai tarsi iš naujo atranda ir priima save  ir aplinkinius kaip mažą Žemės kūrinijos dalelę – su meile ir pagarba.

Ypač turtinga įspūdžių pažintis su indėnų muzikos instrumentais. Ritualo dalyviai atranda naujus, netikėtus garsus, subtilius sąskambius ir dermes, bandydami ne tik autentiškus būgnus ir būgnelius,  tarškynes ir kitus instrumentus.

Užsiėmimą vainikuoja bendras ritualo dalyvių muzikavimas. Vos pradėjus groti apima džiaugsmas, pakylėta nuotaika, bendrystės jausmas su kitais grojančiaisiais. Tai atpalaiduoja ir suteikia saugumo, ramybės, skatina džiaugtis šia akimirka.

Daugiau informacijos -> https://vinetukaimas.lt/paslaugos/bugnu-ratas/

Kitos patirtys
Kubilas
Kviečiame atsipalaiduoti ir pasimėgauti sodyboje esančiu kubilu-jakuzzi. 
Skaityti
Pažintinis žygis
Sodybos svečiai gali pasirinkti pramoką "Pažintinį žygį". Tai ramus pasivaikščiojimas aplink apylinkes, kurio metu dalyviai išgirs neįtikėtinus mitus, istorinius faktus ir įdomius pasakojimus. Susipažins su UNESCO nematerialaus paveldo saugomais objektais. Pažins Lietuvai labai svarbų Vilkijos miestelį. Žygio metu iškyla ir įvairių išbandymų kuriuos įveikti padeda tik komandinis darbas.
Skaityti
Ekskursijų/kelionių/žygių po Lietuvos gamtą organizavimas
Geologo kelionės kviečia keliautojus pažinti ne tik žmonijos, bet ir visos Žemės raidą bei istoriją, apimančią 4,6 milijardų metų! Per šį laiką įvyko daugybė pačių neįtikinamiausių gamtinių reiškinių, vėliau nulėmusių ir žmogaus gyvenimą, veiklą, kultūrą, kartais net psichologinę būseną ar socialines problemas. Tad Geologo kelionės organizuoja gamtines ekskursijas visoje Lietuvoje (ir ne tik), kuriose supažindina plačiąją visuomenę su geologijos mokslu, jo paskirtimi, gamtine...
Skaityti
Pagonijos uola
Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje -  Pagonijos uola . 13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai,...
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai