P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis.
CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ
Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Siūlome pramoginę apžvalginę kelionę pontoniniu plaustu nuostabiais Aukštadvario regioninio parko teritorijoje esančiais Navos, Negesčio, Baluosėlio, Baluosio ežerais. Aplankysime šio krašto įžymias vietas: meilės salą, kartuvių kalną, užsuksime į kavinę, kur turėsite galimybę paragauti į nacionalinį paveldą įtrauktu patiekalu – kokorais.
Plauste rasite: stalą su kėdėmis , ant kurio galėsite vaišintis savo atsineštais maistu ir gėrimais....