(0)

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas
Kaina
Nuo 25 €
Trukmė
1 val. 30 min.

Mūsų visame kūne ir visoje odoje yra daugybė receptorių, taškų, kurie susieti su visais  organais. Tai ypatingieji organų taškai, zonos. Dėl įvairiausių priežasčių, mūsų darbo, nuovargio, įtampos, streso, netinkamo poilsio, ypač dėl nepakankamo judėjimo – tie mūsų organai vargsta, kenčia dėl įvairiausių blokų, nepakankamo jų energetinio aprūpinimo. Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.

Kitos patirtys
Žygis po pelkes
Ar manote, kad lipti į klampią pelkę reikia daug drąsos?  Garantuojame nepamirštamus įspūdžius ir daug purvo kelnėse. Puiki galimybe ekstremalių pojūčių mėgėjams ne tik pasimaudyti purve, bet ir išmokti budrumo bei ištvermės. Tai suteikia daug adrenalino, yra nepaprastai linksma bei saugu, kadangi grupė lydi ir prižiūri patyręs vedlys. Taip pat norintiems ramiau praleisti vakarą siūlome pasiplaukioti aerovaltimi bei pasimaudyti nuostabaus grožio gamtos...
Skaityti
Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”
Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę....
Skaityti
Sala "Žvejų rojus"
Plaustas su sala romantikams ir žvejams.  Plauste yra stalas, suoliukas, šašlykinė, malkos bei namelis su lovomis dviems ir apšvietimu. Saloje yra pavėsinė, rūkykla žuvims, hamakai, laužavietė, sūpynės, tualetas ir apšvietimas.  Yra galimybė statyti palapines.  Paslauga skirta iki 15 asmenų. 
Skaityti
Kubilo nuoma
Tiek vasarą, tiek žiemą kviečiame pasimėgauti karštu lauko kubilu su srovėmis. Nėra nieko smagiau, kaip pasibūti kubile, geriausių draugų kompanijoje!
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai