(0)

Kulinarinio paveldo patiekalai

Kulinarinio paveldo patiekalai
Miegamų vietų skaičius
20 - 50
Kaina
Nuo 14 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinės programa vyksta visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA

Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.

Kitos patirtys
Etnografinis rūsys
Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 
Skaityti
Kubilas
Masažinis kubilas po kurio galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
Aukštaitiška garinė pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai