2021 m. kovo 25 d. kviečiame dalyvauti projekto "Baltic sea food" baigiamojoje tarptautinėje konferencijoje, kuri vyks nuotoliniu būdu.
Moderatorius: Ain Hinsberg, Tartu universitetas, Pernu kolegija
Programa:
10:30-11:00 prisijungimas, dalyvių registracija
11:00-11:45 I sesija "PAGRINDINIAI BALTIJOS JŪROS MAISTO PROJEKTO PASIEKIMAI"
SVEIKINIMO ŽODIS. Estijos Respublikos žemės ūkio ministerijos atstovas / Baltijos jūros maisto projekto pagrindinis partneris
BALTIJOS JŪROS MAISTO PROJEKTO PASIEKIMŲ SANTRAUKA. Silja Lehtpuu, projekto koordinatorė, Estija
Silja Lehtpuu turi 15 metų vadovavimo patirtį įgyvendinant ir koordinuojant tarptautinius bendradarbiavimo, įskaitant INTERREG, projektus. Ji koordinavo Baltijos jūros maisto projekto įgyvendinimą 2017–2021 m.
BALTIJOS JŪROS REGIONO VIETOS MAISTO B2B PLATINIMO MODELIO IŠVADOS. Niclas Fjellström, Ystado savivaldybė, Kulinarinio paveldo tinklas, Švedija
Niclas Fjellström yra Europos tinklo regioninio kulinarinio paveldo koordinatorius. Tinklas aktyviai dirba su partneriais 20 šalių. Niclas taip pat yra projekto koordinatorius Ystado savivaldybėje, kuri yra Baltijos jūros maisto projekto partneris iš Švedijos.
11:45-12:30 II sesija "PRAKTINĖ B2B MAISTO PASKIRSTYMO PATIRTIS"
MECKLENBURG VORPOMMERN REGIONO PASKIRSTYMO SPRENDIMAI. Dörte Wollenberg, kooperatyvas „Die Meck - Schweizer“, Vokietija
Dörte Wollenberg nuo 2017 m. yra „ELG MecklenburgischeSchweiz eG“ kooperatyvo pirmininkė. Kooperatyvas kuruoja internetinę produktų prekybos platformą „Mecklenburgische Schweiz“ regione.
INTERNETINĖ PLATFORMA „IŠ ŪKIO Į NAMUS“ ESTIJOJE. Kristjan Peäske, Talust Koju Ltd, Estija
Kristjan Peäske yra someljė ir kelių TOP-restoranų Taline įkūrėjas. Kovodamas su COVID poveikiu, jis 2020 m. balandžio mėn. pradėjo internetinę prekybą (www.taluskoju.ee), kuri siūlo daugiau nei 30 smulkių gamintojų produktus.
12:30-12:50 kavos pertrauka
13:00-13:50 III SESIJA "ATEITIES VIZIJA VIETOS MAISTO IR KULINARINIO TURIZMO SEKTORIUOSE"
GASTRO KELIONIŲ LŪKESČIAI, MAISTO PASIŪLYMŲ KAITA KAIMO VIETOVĖSE. Silja Luide, maisto tinklaraštininkė, Estija
Silja Luide yra maisto rašytoja, mėgėja, kritikė ir tinklaraštininkė. Ji kas savaitę rašo maisto skiltį vienam didžiausių laikraščių Estijoje. Taip pat ji kuria receptus ir fotografuoja patiekalus skirtingoms įmonėms bei rašo restoranų apžvalgas.
TENDENCIJOS IR VIZIJA KULINARINIO TURIZMO SEKTORIUJE. Nick Hall, Skaitmeninio turizmo "Think Tank“ įkūrėjas ir generalinis direktorius, Jungtinė Karalystė
Skaitmeninio turizmo „Think Tank“ įkūrėjas Nick Hall visuotinai laikomas vienu geriausiu pasaulio skaitmeninių tendencijų ir transformacijų turizmo srityje ekspertu. Nick savo patirtį kaupė du dešimtmečius, konsultavo daugybę įmonių ir toliau skatina diskusijas apie pramonės tendencijas.
13:50-14:15 Konferencijos uždarymas
Renginys NEMOKAMAS! Renginys vyks ANGLŲ KALBA!
Programą anlgų kalba galite rasti ČIA.
Visus norinčius dalyvauti kviečiame registruotis iki kovo 8 d. – https://forms.gle/XBrVng3FC5XnE2BV6
Prisijungimo nuorodą atsiųsime visiems užsiregistravusiems dalyviams.
Daugiau informacijos:
Kotryna Kabašinskaitė, [email protected], +37063557154